"A jóga a megismerés útja. Aki csak egyetlen lépést is tett rajta, azt többé nem bocsátja el. Kerülőutakon járhat az ember, számtalanszor eltévedhet a cselekedetek és a sors útvesztőiben, mégis visszatalál a világossághoz... Ezért a jóga útján megtett egyetlen lépés sem vész kárba!" Kaczvinszky József

2013. február 9., szombat

Baba-mama jóga

A baba-mama jóga órákon a nemrég szült kismamák számára különösen fontos ászanákat és légzőgyakorlatokat gyakoroljuk. Külön figyelmet szentelünk a hasi tájék erejének és stabilitásának visszaállítására, mindeközben megerősítve a hátat, hasat és a medencealapi izmokat, lazítva és elengedve a feszültségeket a nyaki tájékból, vállakból és a hátból.

Az óra teljesen rugalmas, a babák gőgicsélnek, nevetnek, sírnak, esznek, alszanak és kakilnak! Abszolút nincsenek elvárások a babákkal szemben hogyan kell "viselkedjenek"! A baba-mama jóga a kisbabák elfogadásáról szól, pontosan olyannak amilyenek, valamint arról, hogy tudatosságot fejlesszünk ki magunkban, ahelyett, hogy stresszelnénk és aggódnánk.

Ez az óra nagyszerű és csodálatos lehetőséget nyújt az anyukáknak, hogy jó közösségbe lehessenek újra, olyan kismamákkal, akik hasonló örömöket és kihívásokat élnek át nap mint nap.

Szülés után 8 héttel várunk az órákon, egészen addig amíg a babák már önállóan mászkálnak (általában ez 8-10 hónapos kor).

Mit hozz magaddal?
Kistakarót a babának, kényelmes ruhát magadnak is és minden egyebet amit a babával szoktál vinni magaddal ha úton vagytok :)

Az órák 50 percesek, 1000ft / alkalom, 10 alkalmas bérlettel pedig 9000 ft, ami fél évig érvényes.

Időpont: keddenként 10.30
Jelentkezés:  yogadebrecen@gmail.com



Nincsenek megjegyzések:

 
Counter